Υλικό επικοινωνίας

Γιατί ξεχωρίζω;

Το εργαλείο “Γιατί ξεχωρίζω;” βοηθά τους αγρότες να αναλύσουν και να αναγνωρίσουν τα Μοναδικά Στοιχεία Πώλησης (Unique Selling Points – USPs) της επιχείρησής τους και να τους παρέχει σχετικό υλικό επικοινωνίας που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της εταιρικής ταυτότητάς τους και θα βελτιώσει τη θέση τους στην αγορά.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Ναι, μπορείς!

Το εργαλείο «Ναι, μπορείς!» παρουσιάζει 12 επιτυχημένες περιπτώσεις σε Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων στην Ευρώπη για να εμπνεύσει τους αγρότες και παραγωγούς ώστε να δημιουργήσουν επιχειρηματικά μοντέλα στην περιοχή τους.
_
__

Εξερευνήστε το εργαλείο

Label me

Το εργαλείο «Επισήμανση» (Label me) είναι ένας πολύτιμος οδηγός για παραγωγούς, αγρότες και άλλους φορείς στον κλάδο της αγροδιατροφής ώστε να κατανοήσουν τη σημασία των ετικετών φαγητού και τους σύγχρονους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν σαφείς και επαγγελματικές ετικέτες για τα τοπικά προϊόντα από Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Γνωρίστε τα τοπικά σας τρόφιμα

Το εργαλείο “Γνωρίστε τα τοπικά σας τρόφιμα” είναι μία συλλογή από εκπαιδευτικό υλικό και διαδικτυακά σεμινάρια για δασκάλους και καταναλωτές που εξηγούν τη σημασία του τοπικού φαγητού που παράγεται από Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων για μία υγεινή διατροφή και βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Εξερευνήστε το εργαλείο

#ΤοπικάΠροϊόνταΔιατροφής

Το εργαλείο #ΤοπικάΠροϊόνταΔιατροφής (#WeNeedLocalFood) είναι ένας οπτικός οδηγός για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) που ενώνει όσους ενδιαφέρονται για υψηλής ποιότητας, θρεπτικό και νόστιμο τοπικό φαγητό. Το εργαλείο περιέχει οδηγίες βήμα-προς-βήμα για το πώς να στήσετε επικοινωνιακές εκστρατείες, να περάσετε μηνύματα και να ξεκινήσετε συζητήσεις για να προωθήσετε το τοπικό φαγητό στη σύγχρονη κοινωνία.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account