Το εργαλείο «Ναι, μπορείς!» παρουσιάζει 12 επιτυχημένες περιπτώσεις σε Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων στην Ευρώπη για να εμπνεύσει τους αγρότες και παραγωγούς ώστε να δημιουργήσουν επιχειρηματικά μοντέλα στην περιοχή τους.

 

  • Μάθετε για επιτυχημένες περιπτώσεις άλλων παραγωγών που βασίζονται στις Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων
  • Δείτε το βίντεο του εργαλείου «Ναι, μπορείς!» για να μάθετε περισσότερα για κάποια από τα πιο επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα Βραχείων Αλυσίδων Εφοδιασμού Τροφίμων
  • Διαβάστε τον οδηγό του εργαλείου “Ναι, μπορείς!« για πιο αναλυτικές πληροφορίες

Δείτε το βίντεό μας για να εμπνευστείτε!

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δείτε το εργαλείο.

 

   

Οδηγός «Ναι, μπορείς!»

Στη σημερινή εποχή, τα εργαλεία ενημέρωσης και εκπαίδευσης είναι απαραίτητα για τους αγρότες και τους παραγωγούς ώστε να γνωρίσουν τις ιδιαιτερότητες των Βραχέων Αλυσίδων Εφοδιασμού Τροφίμων, να αποκτήσουν πολύτιμη γνώση που θα τους βοηθήσει να αναπαράγουν επιτυχημένα μοντέλα και να προωθήσουν τη συνεργασία και νέες δράσεις μεταξύ τους.

Ο οδηγός μας παρουσιάζει 12 επιτυχημένες περιπτώσεις στην Ευρώπη για να εμπνεύσει τους παραγωγούς και να τους ενθαρρύνει να στήσουν τα δικά τους επιχειρηματικά μοντέλα για Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα
για επιτυχημένες περιπτώσεις;

Μία συλλογή 51 επιτυχημένων περιπτώσεων Βραχέων Αλυσίδων Εφοδιασμού Τροφίμων είναι διαθέσιμη στον κατάλογό μας στην ιστοσελίδα του έργου agroBRIDGES. Ο κατάλογος περιέχει όσα χρειάζεστε να μάθετε για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε μία δική σας αλυσίδα εφοδιασμού ή να συνεργαστείτε με άλλους.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account