Ψηφιακά εργαλεία

Smart Delivery

Το εργαλείο Smart Delivery είναι ένας διαδικτυακός χώρος που βοηθά να δημιουργηθούν τοπικά συστήματα διανομής τροφίμων με βάση το μοντέλο των Βραχέων Αλυσίδων Εφοδιασμού Τροφίμων.
__
__
__

Εξερευνήστε το εργαλείο

Hear my Voice

Το εργαλείο “Hear my voice” (Άκουσε τη φωνή μου) είναι ένας διαδικτυακός χώρος φέρνει σε επαφή αγρότες, παραγωγούς, καταναλωτές και άλλες επιχειρήσεις της αγροδιατροφής για να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για νέες Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίωμν και να βρουν υποστηρικτές και συνεργάτες για να τις πραγματοποιήσουν.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Υλικό επικοινωνίας

#ΤοπικάΠροϊόνταΔιατροφής

Το εργαλείο #ΤοπικάΠροϊόνταΔιατροφής (#WeNeedLocalFood) είναι ένας οπτικός οδηγός για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) που ενώνει όσους ενδιαφέρονται για υψηλής ποιότητας, θρεπτικό και νόστιμο τοπικό φαγητό. Το εργαλείο περιέχει οδηγίες βήμα-προς-βήμα για το πώς να στήσετε επικοινωνιακές εκστρατείες, να περάσετε μηνύματα και να ξεκινήσετε συζητήσεις για να προωθήσετε το τοπικό φαγητό στη σύγχρονη κοινωνία.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Γνωρίστε τα τοπικά σας τρόφιμα

Το εργαλείο “Γνωρίστε τα τοπικά σας τρόφιμα” είναι μία συλλογή από εκπαιδευτικό υλικό και διαδικτυακά σεμινάρια για δασκάλους και καταναλωτές που εξηγούν τη σημασία του τοπικού φαγητού που παράγεται από Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων για μία υγεινή διατροφή και βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Οργάνωση εκδηλώσεων

Ελάτε να γνωριστούμε!

Το εργαλείο «Ελάτε να γνωριστούμε» (Let’s meet!) είναι ένας οδηγός για την υποστήριξη τοπικών εκδηλώσεων για την αναγνώριση και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, αξιόλογων ανθρώπων και των ιστόριών τους.
_
__
__
__
__
__

Εξερευνήστε το εργαλείο

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account