Το εργαλείο «Γνωρίστε τα τοπικά σας τρόφιμα» είναι ένα σύνολο εκπαιδευτικού υλικού και διαδικτυακών σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς και καταναλωτές που εξηγούν τη σημασία της τοπικής παραγωγής τροφίμων μέσω Βραχέων Αλυσίδων Εφοδιασμού Τροφίμων (SFSC) για μια υγιεινή διατροφή και την ανθρώπινη ευημερία.

 

  • Μάθετε για τη σημασία μιας υγιεινής διατροφής και πώς συνδέεται με τα τοπικά τρόφιμα και τις Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων (SFSC)
  • Διαβάστε για τα οφέλη των τοπικών τροφίμων
  • Μάθετε πώς να βρίσκετε ευκολότερα τοπικά τρόφιμα
  • Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές και τις πληροφορίες μας για να εκπαιδεύσετε άλλους σχετικά με τα τοπικά τρόφιμα
  • Παρακολουθήστε τα διαδικτυακά μας σεμινάρια για να εμπνευστείτε

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να κατεβάσετε το εργαλείο.

 

   

Εγχειρίδιο
«Γνωρίστε τα τοπικά σας τρόφιμα».

Αυτό το εγχειρίδιο έχει χωριστεί σε δύο ενότητες:

  • Κατανοήστε βασικές έννοιες: αυτή η ενότητα σάς παρέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για τα τοπικά τρόφιμα, τις Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων και την υγιεινή διατροφή.
  • Αύξηση της ευαισθητοποίησης εμπνέοντας άλλους: έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει τις δεξιότητες που χρειάζεστε όταν εκπαιδεύετε άλλους.

Η ιδέα είναι ότι μπορείτε να μάθετε και να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται για να διαδώσετε τη σημασία των τοπικών τροφίμων και των Βραχέων Αλυσίδων Εφοδιασμού Τροφίμων.

Διαδικτυακά σεμινάρια «Γνωρίστε τα τοπικά σας τρόφιμα».

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ
ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ;

Παρακολουθήστε το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε η Sustainable Innovations σε συνεργασία με την CREA σχετικά με το πώς θα μπορούσαμε να πλησιάσουμε πιο αποτελεσματικά σε μια πιο υγιεινή, πιο βιώσιμη διατροφή και πώς να περιλαμβάνουμε σε αυτή τα τρόφιμα από τις Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων (SFSC).

Παρακολουθήστε το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε η Sustainable Innovations σχετικά με τα οφέλη των τοπικών τροφίμων και πώς να τα βρείτε από Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων (SFSC).

ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account