Ψηφιακά εργαλεία

Εργαλείο Υποστήριξης Αποφάσεων

Tο εργαλείο Υποστήριξης Αποφάσεων υποστηρίζει τους αγρότες ώστε να επιλέξουν νέα μοντέλα επιχειρήσεων και προώθησης με τη χρήση Βραχέων Αλυσίδων Εφοδιασμού Τροφίμων. Το εργαλείο προτείνει τα πιο κατάλληλα επιχειρηματικά μοντέλα με βάση τις πρακτικές που χρησιμοποιούν οι αγρότες ενώ λαμβάνει υπόψη παράγοντες που αφορούν το περιβάλλον, την οικονομία και την κοινωνία.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Net

Το εργαλείο “agroBRIDGES Net” είναι ένας διαδικτυακός χώρος που φέρνει σε επαφή τοπικούς φορείς της αγροδιατροφής ώστε να συνεργαστούν και να μοιραστούν πόρους και υποδομές με σκοπό να δημιουργήσουν ισχυρότερες Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων.
__
__
__
__
__

Εξερευνήστε το εργαλείο

Smart Delivery

Το εργαλείο Smart Delivery είναι ένας διαδικτυακός χώρος που βοηθά να δημιουργηθούν τοπικά συστήματα διανομής τροφίμων με βάση το μοντέλο των Βραχέων Αλυσίδων Εφοδιασμού Τροφίμων.
__
__
__

Εξερευνήστε το εργαλείο

Hear my Voice

Το εργαλείο “Hear my voice” (Άκουσε τη φωνή μου) είναι ένας διαδικτυακός χώρος φέρνει σε επαφή αγρότες, παραγωγούς, καταναλωτές και άλλες επιχειρήσεις της αγροδιατροφής για να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για νέες Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίωμν και να βρουν υποστηρικτές και συνεργάτες για να τις πραγματοποιήσουν.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Υλικό επικοινωνίας

Γιατί ξεχωρίζω;

Το εργαλείο “Γιατί ξεχωρίζω;” βοηθά τους αγρότες να αναλύσουν και να αναγνωρίσουν τα Μοναδικά Στοιχεία Πώλησης (Unique Selling Points – USPs) της επιχείρησής τους και να τους παρέχει σχετικό υλικό επικοινωνίας που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της εταιρικής ταυτότητάς τους και θα βελτιώσει τη θέση τους στην αγορά.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Ναι, μπορείς!

Το εργαλείο «Ναι, μπορείς!» παρουσιάζει 12 επιτυχημένες περιπτώσεις σε Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων στην Ευρώπη για να εμπνεύσει τους αγρότες και παραγωγούς ώστε να δημιουργήσουν επιχειρηματικά μοντέλα στην περιοχή τους.
_
__

Εξερευνήστε το εργαλείο

Label me

Το εργαλείο «Επισήμανση» (Label me) είναι ένας πολύτιμος οδηγός για παραγωγούς, αγρότες και άλλους φορείς στον κλάδο της αγροδιατροφής ώστε να κατανοήσουν τη σημασία των ετικετών φαγητού και τους σύγχρονους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν σαφείς και επαγγελματικές ετικέτες για τα τοπικά προϊόντα από Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Γνωρίστε τα τοπικά σας τρόφιμα

Το εργαλείο “Γνωρίστε τα τοπικά σας τρόφιμα” είναι μία συλλογή από εκπαιδευτικό υλικό και διαδικτυακά σεμινάρια για δασκάλους και καταναλωτές που εξηγούν τη σημασία του τοπικού φαγητού που παράγεται από Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων για μία υγεινή διατροφή και βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Εξερευνήστε το εργαλείο

#ΤοπικάΠροϊόνταΔιατροφής

Το εργαλείο #ΤοπικάΠροϊόνταΔιατροφής (#WeNeedLocalFood) είναι ένας οπτικός οδηγός για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) που ενώνει όσους ενδιαφέρονται για υψηλής ποιότητας, θρεπτικό και νόστιμο τοπικό φαγητό. Το εργαλείο περιέχει οδηγίες βήμα-προς-βήμα για το πώς να στήσετε επικοινωνιακές εκστρατείες, να περάσετε μηνύματα και να ξεκινήσετε συζητήσεις για να προωθήσετε το τοπικό φαγητό στη σύγχρονη κοινωνία.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Υλικό εκπαίδευσης

Υποστήριξη για τη δημόσια προμήθεια τροφίμων

Το εργαλείο υποστήριξης της δημόσιας προμήθειας τροφίμων είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης που καθοδηγεί τους υπευθύνους πολιτικής και τους δημόσιους οργανισμούς προμήθειας τροφίμων, όπως νοσοκομεία και σχολεία, ώστε να συμπεριλάβουν περισσότερα τρόφιμα από Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Οργάνωση εκδηλώσεων

Χτίζουμε Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων

Το εργαλείο «Χτίζουμε Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων» είναι ένας οδηγός που υποστηρίζει τη διοργάνωση τοπικών εκδηλώσεων για παράγοντες του αγροδιατροφικού τομέα και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες συνεργασίας για Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Ελάτε να γνωριστούμε!

Το εργαλείο «Ελάτε να γνωριστούμε» (Let’s meet!) είναι ένας οδηγός για την υποστήριξη τοπικών εκδηλώσεων για την αναγνώριση και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, αξιόλογων ανθρώπων και των ιστόριών τους.
_
__
__
__
__
__

Εξερευνήστε το εργαλείο

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account