Το εργαλείο «Χτίζουμε Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων» είναι ένας οδηγός που υποστηρίζει τη διοργάνωση τοπικών εκδηλώσεων για παράγοντες του αγροδιατροφικού τομέα και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες συνεργασίας για Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων.

Εάν είστε παραγωγός ή αγρότης, θα θέλαμε να σας διευκολύνουμε να έχετε άμεση επαφή με τους χρήστες των προϊόντων σας όπως καταναλωτές, κουζίνες θεσμικών οργανισμών, εστιατόρια και άλλους φορείς της αγοράς.

Το έργο agroBRIDGES θα αναλάβει τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης σε καθεμία από τις 12 Ευρωπαϊκές χώρες και περιφέρειες που υποστηρίζουμε, όπου οι παραγωγοί και ο υπόλοιπος χώρος της αγροδιατροφής μπορούν να συμμετέχουν για δικτύωση αλλά και για να εντοπίσουν νέους συνεργάτες για δημιουργία Βραχέων Αλυσίδων Εφοδιασμού Τροφίμων, ειδικά εμπόρους χονδρικής και λιανικής. Οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του 2023.

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δείτε το εργαλείο.

 

   

Εκδηλώσεις στην περιοχή σας

Η εκδήλωση δοκιμάστηκε σε 11 χώρες από το έργο agroBRIDGES. Κατεβάστε τις αναφορές για να δείτε τι συνέβη (διατίθεται στα Αγγλικά).

Βρείτε πλατφόρμες για υποστήριξη επιχειρηματικών συνεργασιών (matchmaking)

 

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες για υποστήριξη επιχειρηματικών συνεργασιών για να διαλέξετε να χρησιμοποιήσετε στην εκδήλωσή σας. Μετά από έρευνα αγοράς που κάναμε, σας παρουσιάζουμε κάποιες πλατφόρμες κατάλληλες για σχετικές εκδηλώσεις. Φυσικά η λίστα δεν απαριθμεί όλες τις διαθέσιμες επιλογές αλλά είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε. Οι πάροχοι θα σας προσφέρουν μία λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και τιμολόγηση κατόπιν συνεννόησης μαζί τους.

 

Brella

Hubilo

Swapcard

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account