Værktøjet “Lad os opbygge vores korte fødevareforsyningskæde” er en guide, der understøtter organiseringen af lokale arrangementer for at bringe landbrugsfødevareaktører sammen og skabe nye samarbejder og partnerskaber gennem korte fødevareforsyningskæder.

Hvis du er landmand eller fødevareproducent, vil vi gerne gøre det lettere for dig at komme i direkte kontakt med brugere af dine produkter såsom forbrugere, institutionskøkkener, restauranter osv.

Projektet vil facilitere et arrangement i 12 europæiske lande og regioner, hvor producenter og resten af landbrugsfødevareindustrien kan deltage og netværke og spotte nye partnere for KFK, især distributører og detailhandlere. Disse arrangementer løber af stablen i starten af 2023.

Du skal være logget ind for at se værktøjet.

 

   

“Lads os bygge KFK” begivenheder I dit område

Arrangementet blev testet i 11 lande af agroBRIDGES-projektet. Download rapporterne for at se, hvad der skete (tilgængelig på engelsk).

Find matchmaking platforme

 

Der er mange platformudbydere, du kan vælge imellem. Vi har afsøgt markedet og finder nedenstående platforme, der er egnede til matchmaking-begivenheder. Dette er ikke en udtømmende liste, men bare et udgangspunkt for dig. Hver udbyder giver dig en skræddersyet løsning og pris, når du kontakter dem.

 

Brella

Hubilo

Swapcard

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account