De “Laten we onze korte voedselketen creëren” tool is een gids die de organisatie van lokale evenementen ondersteunt om agrovoedingsactoren samen te brengen en nieuwe partnerschappen te bouwen via korte voedselketens.

Als u een boer of voedselproducent bent, willen we het u gemakkelijker maken om rechtstreeks in contact te komen met gebruikers van uw producten zoals consumenten, grootkeukens, restaurants, enz.

Het project faciliteert een evenement in 12 Europese landen en regio’s, waar producenten en de rest van de agrovoedingsindustrie aan kunnen deelnemen en netwerken en nieuwe partners voor KVK kunnen spotten, met name distributeurs en retailers. Deze evenementen vinden begin 2023 plaats.

U moet ingelogd zijn om de tool te bekijken.

 

   

“Laten we onze korte voedselketen creëren” evenement in uw regio

Het evenement werd in 11 landen getest door het agroBRIDGES-project. Download de rapporten om te zien wat er is gebeurd (beschikbaar in het Engels).

Matchmakingplatforms zoeken

 

Er zijn veel platformproviders waaruit u kunt kiezen. We hebben de markt afgezocht en vinden onderstaande platformen geschikt voor matchmaking events. Dit is geen uitputtende lijst, maar slechts een startpunt voor u. Elke provider geeft u een oplossing en prijs op maat wanneer u contact met hen opneemt.

 

Brella

Hubilo

Swapcard

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account