Digitale tools

Decision Support Tool

De “Decision Support Tool” is een online tool die boeren ondersteunt bij het verkennen van nieuwe bedrijfsmodellen en verkoopkanalen voor korte voedselketens (KVK). Ontvang aanbevelingen over de meest geschikte bedrijfsmodellen en verkoopkanalen op basis van uw eigen informatie en land- en regiospecifieke achtergrondinformatie. Evalueer de milieu-, sociale en economische effecten van verschillende verkoopkanalen.

Verken de tool

Net

De “agroBRIDGES Net” tool is een online ruimte die lokale agrovoedingsactoren samenbrengt om samen te werken en krachtigere korte voedselketens te creëren.
__
__
__
__
__
__

Verken de tool

Smart Delivery

De “Smart delivery” tool is een online ruimte om lokale bezorgsystemen van agrovoedingsproducten te creëren met behulp van het korte voedselketenmodel.
__
__

Verken de tool

Hoor mijn stem

De tool “Hoor mijn stem” is een online ruimte die boeren, producenten, consumenten en andere agrovoedingsspelers samenbrengt om samen te werken en elkaar te ondersteunen om nieuwe ideeën voor korte voedselketens tot leven te brengen.

Verken de tool

Communicatie-materiaal

Wat maakt mij speciaal?

De “Wat maakt mij speciaal?” tool streeft ernaar de unieke verkooppunten (UVP’s) van uw bedrijf te analyseren en te identificeren en u te voorzien van communicatiemateriaal dat zal helpen bij het ontwikkelen van een merk, identiteit en marktpositie.

Verken de tool

Ja, u kan dat!

De “Ja, u kan dat!” tool belicht 12 succesverhalen van korte voedselketens (KVK’s) in Europa om boeren en producenten te inspireren om KVK-bedrijfsmodellen in hun regio op te zetten.
__

Verken de tool

Label me

De “Label me” -tool is een gids voor producenten, boeren en andere spelers in de agrovoedingsindustrie die helpt het belang van voedseletiketten en de huidige EU-regelgeving te begrijpen om professionele en informatieve labels te maken voor lokale producten uit korte voedselketens (KVK’s).

Verken de tool

Ken uw lokaal voedsel

De tool “Ken uw lokaal voedsel” is een verzameling van educatief materiaal en webinars voor opvoeders en consumenten die het belang uitleggen van lokaal geproduceerd voedsel uit korte voedselketens (KVK’s) voor een gezond dieet en menselijk welzijn.
___

Verken de tool

#WijWillenLokaalVoedsel

#WijWillenLokaalVoedsel is een visuele gids voor het gebruik van sociale media voor mensen die geïnteresseerd zijn in hoogwaardige, voedzame en smakelijke lokale gerechten. De tool bevat een stap-voor-stap plan om sociale media te gebruiken om campagnes, berichten en discussies te creëren om lokaal voedsel in de moderne samenleving te promoten.

Verken de tool

Trainingsmateriaal

Steun voor publieke aanbestedingen voor voedsel

De “Steun voor publieke aanbestedingen voor voedsel” tool is een online trainings- en bewustwordingsprogramma om beleidsmakers en openbare voedselaanbesteders, zoals ziekenhuizen en scholen, te ondersteunen bij de aankoop van voedsel uit korte voedselketens.

Verken de tool

Organisatie van evenementen

Laten we onze korte voedselketen creëren

De “Laten we onze korte voedselketen creëren” tool is een gids die de organisatie van lokale evenementen ondersteunt om agrovoedingsactoren samen te brengen en nieuwe partnerschappen te bouwen via korte voedselketens.

Verken de tool

Laten we elkaar ontmoeten!

De “Laten we elkaar ontmoeten” tool is een gids ter ondersteuning van lokale evenementen om lokale producten, opmerkelijke mensen en verhalen te vieren en te promoten.

_

Verken de tool

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account