Digitale tools

Smart Delivery

De “Smart delivery” tool is een online ruimte om lokale bezorgsystemen van agrovoedingsproducten te creëren met behulp van het korte voedselketenmodel.
__
__
__

Verken de tool

Hoor mijn stem

De tool “Hoor mijn stem” is een online ruimte die boeren, producenten, consumenten en andere agrovoedingsspelers samenbrengt om samen te werken en elkaar te ondersteunen om nieuwe ideeën voor korte voedselketens tot leven te brengen.

Verken de tool

Communicatie-materiaal

#WijWillenLokaalVoedsel

#WijWillenLokaalVoedsel is een visuele gids voor het gebruik van sociale media voor mensen die geïnteresseerd zijn in hoogwaardige, voedzame en smakelijke lokale gerechten. De tool bevat een stap-voor-stap plan om sociale media te gebruiken om campagnes, berichten en discussies te creëren om lokaal voedsel in de moderne samenleving te promoten.

Verken de tool

Organisatie van evenementen

Laten we onze korte voedselketen creëren

De “Laten we onze korte voedselketen creëren” tool is een gids die de organisatie van lokale evenementen ondersteunt om agrovoedingsactoren samen te brengen en nieuwe partnerschappen te bouwen via korte voedselketens.

Verken de tool

Laten we elkaar ontmoeten!

De “Laten we elkaar ontmoeten” tool is een gids ter ondersteuning van lokale evenementen om lokale producten, opmerkelijke mensen en verhalen te vieren en te promoten.

_

Verken de tool

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account