Digitaaliset työkalut

Smart Delivery

Älykäs jakelu -työkalu on verkkotila, jossa luodaan elintarviketuotteiden paikallisia jakelujärjestelmiä lyhyen elintarvikeketjun mallia hyödyntäen.
__
__

Tutustu työkaluun

Hear my Voice

Kuule minut -työkalu on verkkotila, joka kokoaa yhteen maanviljelijät, tuottajat, kuluttajat ja muut maatalous- ja elintarvikealan toimijat työskentelemään yhdessä ja tukemaan toisiaan uusien ideoiden toteuttamiseksi lyhyille elintarvikeketjuille.

Tutustu työkaluun

Viestintämateriaalit

#PaikallistaRuokaa

#PaikallistaRuokaa on visuaalinen sosiaalisen median opas, joka tuo yhteen korkealaatuisesta, ravinteikkaasta ja maukkaasta paikallisesta ruoasta kiinnostuneet ihmiset. Työkalu neuvoo askel askeleelta, kuinka luoda kampanjoita, viestejä ja keskusteluja sosiaalisen median kanaviin paikallisen ruoan mainostamiseksi modernissa yhteiskunnassa.

Tutustu työkaluun

Tapahtumaoppaat

Rakennetaan yhdessä lyhyt elintarvikeketju

“Rakennetaan yhdessä lyhyt elintarvikeketju” työkalu on opas, joka tukee paikallisten tapahtumien järjestämistä maatalous- ja elintarvikealan toimijoiden tuomiseksi yhteen ja uusien yhteistyömahdollisuuksien ja kumppanuuksien luomiseksi lyhyiden elintarvikeketjujen kautta.

Tutustu työkaluun

Tavataan
_

Kun viljelijänä ja/tai elintarviketuottajana myyt tuotteitasi suoraan asiakkaille paikan päällä tai lähellä tuotantopaikkaasi, parannat läpinäkyvyyttä ja luottamusta sekä vähennät ruokahävikkiä.
_
__

Tutustu työkaluun

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account