Tavataan -työkalu on opas, joka tukee paikallisten tapahtumien järjestämistä paikallisten tuotteiden, merkittävien ihmisten ja tarinoiden juhlimiseksi ja mainostamiseksi.

agroBRIDGES antaa maanviljelijöille mahdollisuuksia uusien lyhyisiin elintarvikeketjuihin perustuvien liiketoiminta- ja markkinointimallien käyttöönottoon.

Jos olet maanviljelijä tai elintarviketuottaja, haluamme helpottaa yhteydenpitoa suoraan tuotteidesi käyttäjiin, kuten kuluttajiin, suurkeittiöihin, ravintoloihin jne.

Asioiden helpottamiseksi olemme kehittäneet joukon malleja, konseptikuvauksia ja mainosmateriaaleja, joita voit muuttaa ja muokata tarpeidesi mukaan.

Keskitymme neljään erilaiseen tapahtumaan:

  • Avoimet ovet
  • Tuottajatapahtuma
  • Kulinaarinen tapahtuma
  • Tehdään elintarviketuottajista sankareita -tapahtuma

Sinun on kirjauduttava sisään nähdäksesi työkalun.

 

   

Avoimet ovet -tapahtuma

Kun viljelijänä ja/tai elintarviketuottajana myyt tuotteitasi suoraan asiakkaille paikan päällä tai lähellä tuotantopaikkaasi, parannat läpinäkyvyyttä ja luottamusta sekä vähennät ruokahävikkiä.
Koska näyttää siltä, ​​että kuluttajat suosivat jatkossakin verkkokauppaa yhtenä monista ostokanavista, avoimet ovet -tapahtumat voivat olla myös tilaisuus kasvokkain tapaamisiin tämän asiakasryhmän kanssa.

Avoimet ovet -tapahtumat ovat hyvä tilaisuus lisätä läpinäkyvyyttä ja luottamusta sekä edistää ruokahävikin minimoimista:

_

  • Esittelyssä laaja valikoima paikallisia tuotteita – tai joitain tiettyjä tuotteita
  • Jaetaan tietoa tuotteiden alkuperästä ja viljelyolosuhteista jne.
  • Tuotteiden korkea laatu, kohtuulliset hinnat ja saavutettavuus
  • Ensikäden kokemusten jakaminen tuotteiden tuntemuksesta ja jäljitettävyydestä
  • Tuottajan ja kuluttajan välisen vuorovaikutuksen aloittaminen / parantaminen
  • Laadukasta, tuoretta ja terveellistä ruokaa saatavilla

_

Avoimet ovet -tapahtumat alueellasi

Toteuta oma Avoimet ovet -tapahtumasi!

Klikkaa materiaalia, jota haluat käyttää tapahtumassasi ja muuta ja muokkaa sitä tarpeidesi mukaan.

Tehdään elintarviketuottajista sankareita -tapahtuma

Tehdään ruoantuottajista sankareita!

Tavoitteena on tehdä maanviljelijöistä ja elintarviketuottajista sankareita, jotka yrittävät vastata tämän ajan haasteisiin kestävämmästä elintarviketuotannosta ja elintarvikeketjun lyhentämistä.

Ruokamaiseman tärkeät muutokset ja kehitys ovat usein maanviljelijöiden ja ruoantuottajien vetämiä. Tapahtumamme keskittyy esittelemään parhaita esimerkkejä kestävän lähiruokatuotannon kehittämisestä sekä kuluttajien ja tuottajien välisen etäisyyden lyhentämisestä. Tavoitteena on osoittaa kunnioitusta yksilöille ja yrityksille, jotka vaikuttavat innostaakseen muita ja kiihdyttääkseen positiivista muutosta

Tehdään elintarviketuottajista sankareita -tapahtumat alueellasi

Toteuta oma Tehdään elintarviketuottajista sankareita -tapahtuma!

Luo oma konsepti paikallisten sankarien juhlimiseksi alueellasi. Alta voit ladata malleja, joita voit hyödyntää oman konseptisi kehittämiseen ja tapahtumasi mainostamiseen.

Kulinaarinen tapahtumas

Kulinaariset tapahtumat ovat tunnettu tapa yhdistää ruoan tuottajat kuluttajiin ja muihin asiakkaisiin.
Löydät monia kulinaarisia tapahtumia ympäri maailmaa. Jotkut houkuttelevat kansainvälisiä vierailijoita ja toiset paikallisia kuluttajia, elintarvikealan ammattilaisia ​​ja muita paikallisia toimijoita.

Paikallinen ruoanlaittokilpailu

Alueen taitavat ravintolat kilpailevat parhaan ruoka-annoksen valmistamisesta paikallisista raaka-aineista. Annoksia arvostelee sekä ammattimainen tuomaristo että 200 illallistapahtumaan osallistuvaa vierasta Paikallisia raaka-aineita, ravintoloita ja kokkauskursseja mainostetaan.

Pop Up -ravintolat

Paikallisia ravintoloita ja raaka-aineita mainostetaan ja kuluttajat ovat yhteydessä ravintoloihin ja raaka-ainetoimittajiin, mutta myös ravintolat ja raaka-ainetoimittajat kokevat suoran yhteistyön edut.

Copenhagen Cooking

Copenhagen Cooking on vuosittainen ruokafestivaali, missä juhlitaan pääkaupungin ruokaelämää. Kymmenen päivän aikana keittiömestarit, ravintolat, gastronomit, kulttuurilaitokset ja ruokailijat yhdistävät voimansa juhlistaakseen kaupungin eloisaa ruokakulttuuria promotaan monia alatapahtumia, monet eri ruoka-alan toimijat yhdistävät voimansa festivaalin aikana ja voivat jatkaa uusia ”ystävyyssuhteita” festivaalin jälkeenkin.

Kulinaariset tapahtumat alueellasi

Toteuta oma kulinaarinen tapahtumasi!

Toteuta oma kulinaarinen tapahtumasi – ehkä yhteistyössä muiden viljelijöiden ja elintarviketuottajien tai tapahtumantekijöiden kanssa. Luo oma ohjelmasi tavoittaaksesi kaikki kuluttajat ja asiakkaat, joiden kanssa haluat olla vuorovaikutuksessa liiketoimintaasi kehittäessäsi.

Tuottajatapahtuma

Lyhyt elintarvikeketju on ainutlaatuinen tapa yhdistää ruoan käyttäjät ja tuottajat tarjoamalla sekä tuoreita että korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan.

Tuottajatapahtumissa asiakkaat voidaan ohjata ymmärtämään ja kokemaan lähiruokatuotannon kokonaisvaltaista laatua, ja osa käytännön haasteista suorempaan liikesuhteeseen siirtymisessä voidaan ratkaista suoralla dialogilla ja uusien liiketoimintamallien avulla.

B2B Maistelutilaisuus

Monet pienet ja keskisuuret maataloustuotteiden ja alueellisten tuotteiden tuottajat eivät ole tarpeeksi vahvoja tai suuria toimittamaan suuria määriä tuotteitaan joillekin elintarvikkeiden käyttäjille, kuten suurkeittiöille, tai jakamaan niitä moniin ravintoloihin niin, että jakelukustannukset olisivat kilpailukykyisiä. Paikalliset maanviljelijät ja maatilayritykset voivat vahvistaa myyntiään tekemällä yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa ja toimittamalla koordinoidusti paikalliset tuotteet tämän tyyppisille asiakkaille. Ryhmä paikallisia elintarviketuottajia voi kutsua tietyn ryhmän valittuja asiakkaita osallistumaan tuottajatapahtumaan.

Tapaa tuottaja – Avoin tapahtuma lähiruoasta kiinnostuneille

Tuottajat kokoontuvat tapaamaan kuluttajia markkina-tapahtumassa. Kuluttajat voivat tutustua paikallisiin ruokiin, saada ruoka- ja juomamaistiaisia, selvittää, miten ja mistä he voivat ostaa paikallisia tuotteita ja tavata paikallisia tuottajia. Paikalla on joukko omistautuneita paikallisia tuottajia, jotka antavat kuluttajille mahdollisuuden maistaa, ostaa ja oppia paikallisista tuotteistaan.
Tuottajatapahtuma yhdistyy 30 tuottajan tarjoamaan paikalliseen, helppokäyttöiseen klikkaa ja kerää -palveluun.

Tuottajatapahtumat alueellasi

Toteuta oma tuottajatapahtumasi!

Pohdi, millä tavalla haluat tavata nykyiset ja tulevat asiakkaasi omassa räätälöidyssä tuottajatapahtumassasi. Mieti, mikä luo eniten arvoa yrityksellesi.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account