Digitaaliset työkalut

Hear my Voice

Kuule minut -työkalu on verkkotila, joka kokoaa yhteen maanviljelijät, tuottajat, kuluttajat ja muut maatalous- ja elintarvikealan toimijat työskentelemään yhdessä ja tukemaan toisiaan uusien ideoiden toteuttamiseksi lyhyille elintarvikeketjuille.

Tutustu työkaluun

Net

”agroBRIDGES Net” -työkalu on verkkotila, joka kokoaa yhteen paikalliset elintarvikealan toimijat tekemään yhteistyötä ja luomaan tehokkaampia lyhyitä elintarvikeketjuja.
__
__

Tutustu työkaluun

Smart Delivery

Älykäs jakelu -työkalu on verkkotila, jossa luodaan elintarviketuotteiden paikallisia jakelujärjestelmiä lyhyen elintarvikeketjun mallia hyödyntäen.
__
__
__

Tutustu työkaluun

Viestintämateriaalit

Label me

Merkitse minut -työkalu työkalu on hyödyllinen opas tuottajille, maanviljelijöille ja muille maatalous- ja elintarviketeollisuuden toimijoille, jotta he ymmärtäisivät elintarvikemerkintöjen ja nykyisten EU-säädösten merkityksen ammattimaisten ja informatiivisten merkintöjen luomisessa

Tutustu työkaluun

Tapahtumaoppaat

Rakennetaan yhdessä lyhyt elintarvikeketju

“Rakennetaan yhdessä lyhyt elintarvikeketju” työkalu on opas, joka tukee paikallisten tapahtumien järjestämistä maatalous- ja elintarvikealan toimijoiden tuomiseksi yhteen ja uusien yhteistyömahdollisuuksien ja kumppanuuksien luomiseksi lyhyiden elintarvikeketjujen kautta.

Tutustu työkaluun

Tavataan
_

Kun viljelijänä ja/tai elintarviketuottajana myyt tuotteitasi suoraan asiakkaille paikan päällä tai lähellä tuotantopaikkaasi, parannat läpinäkyvyyttä ja luottamusta sekä vähennät ruokahävikkiä.
_
__

Tutustu työkaluun

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account