Digitale tools

Hoor mijn stem

De tool “Hoor mijn stem” is een online ruimte die boeren, producenten, consumenten en andere agrovoedingsspelers samenbrengt om samen te werken en elkaar te ondersteunen om nieuwe ideeën voor korte voedselketens tot leven te brengen.

Verken de tool

Net

De “agroBRIDGES Net” tool is een online ruimte die lokale agrovoedingsactoren samenbrengt om samen te werken en krachtigere korte voedselketens te creëren.
__
__

Verken de tool

Smart Delivery

De “Smart delivery” tool is een online ruimte om lokale bezorgsystemen van agrovoedingsproducten te creëren met behulp van het korte voedselketenmodel.
__
__
__

Verken de tool

Communicatie-materiaal

Label me

De “Label me” -tool is een gids voor producenten, boeren en andere spelers in de agrovoedingsindustrie die helpt het belang van voedseletiketten en de huidige EU-regelgeving te begrijpen om professionele en informatieve labels te maken voor lokale producten uit korte voedselketens (KVK’s).

Verken de tool

Organisatie van evenementen

Laten we onze korte voedselketen creëren

De “Laten we onze korte voedselketen creëren” tool is een gids die de organisatie van lokale evenementen ondersteunt om agrovoedingsactoren samen te brengen en nieuwe partnerschappen te bouwen via korte voedselketens.

Verken de tool

Laten we elkaar ontmoeten!

De “Laten we elkaar ontmoeten” tool is een gids ter ondersteuning van lokale evenementen om lokale producten, opmerkelijke mensen en verhalen te vieren en te promoten.

_

Verken de tool

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account