Ψηφιακά εργαλεία

Hear my Voice

Το εργαλείο “Hear my voice” (Άκουσε τη φωνή μου) είναι ένας διαδικτυακός χώρος φέρνει σε επαφή αγρότες, παραγωγούς, καταναλωτές και άλλες επιχειρήσεις της αγροδιατροφής για να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για νέες Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίωμν και να βρουν υποστηρικτές και συνεργάτες για να τις πραγματοποιήσουν.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Net

Το εργαλείο “agroBRIDGES Net” είναι ένας διαδικτυακός χώρος που φέρνει σε επαφή τοπικούς φορείς της αγροδιατροφής ώστε να συνεργαστούν και να μοιραστούν πόρους και υποδομές με σκοπό να δημιουργήσουν ισχυρότερες Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων.
__

Εξερευνήστε το εργαλείο

Smart Delivery

Το εργαλείο Smart Delivery είναι ένας διαδικτυακός χώρος που βοηθά να δημιουργηθούν τοπικά συστήματα διανομής τροφίμων με βάση το μοντέλο των Βραχέων Αλυσίδων Εφοδιασμού Τροφίμων.
__
__
__

Εξερευνήστε το εργαλείο

Υλικό επικοινωνίας

Label me

Το εργαλείο «Επισήμανση» (Label me) είναι ένας πολύτιμος οδηγός για παραγωγούς, αγρότες και άλλους φορείς στον κλάδο της αγροδιατροφής ώστε να κατανοήσουν τη σημασία των ετικετών φαγητού και τους σύγχρονους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν σαφείς και επαγγελματικές ετικέτες για τα τοπικά προϊόντα από Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Οργάνωση εκδηλώσεων

Χτίζουμε Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων

Το εργαλείο «Χτίζουμε Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων» είναι ένας οδηγός που υποστηρίζει τη διοργάνωση τοπικών εκδηλώσεων για παράγοντες του αγροδιατροφικού τομέα και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες συνεργασίας για Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Ελάτε να γνωριστούμε!

Το εργαλείο «Ελάτε να γνωριστούμε» (Let’s meet!) είναι ένας οδηγός για την υποστήριξη τοπικών εκδηλώσεων για την αναγνώριση και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, αξιόλογων ανθρώπων και των ιστόριών τους.
_
__
__
__
__
__

Εξερευνήστε το εργαλείο

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account