Ψηφιακά εργαλεία

Hear my Voice

Το εργαλείο “Hear my voice” (Άκουσε τη φωνή μου) είναι ένας διαδικτυακός χώρος φέρνει σε επαφή αγρότες, παραγωγούς, καταναλωτές και άλλες επιχειρήσεις της αγροδιατροφής για να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για νέες Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίωμν και να βρουν υποστηρικτές και συνεργάτες για να τις πραγματοποιήσουν.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Υλικό εκπαίδευσης

Υποστήριξη για τη δημόσια προμήθεια τροφίμων

Το εργαλείο υποστήριξης της δημόσιας προμήθειας τροφίμων είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης που καθοδηγεί τους υπευθύνους πολιτικής και τους δημόσιους οργανισμούς προμήθειας τροφίμων, όπως νοσοκομεία και σχολεία, ώστε να συμπεριλάβουν περισσότερα τρόφιμα από Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Οργάνωση εκδηλώσεων

Χτίζουμε Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων

Το εργαλείο «Χτίζουμε Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων» είναι ένας οδηγός που υποστηρίζει τη διοργάνωση τοπικών εκδηλώσεων για παράγοντες του αγροδιατροφικού τομέα και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες συνεργασίας για Βραχείες Αλυσίδες Εφοδιασμού Τροφίμων.

Εξερευνήστε το εργαλείο

Ελάτε να γνωριστούμε!

Το εργαλείο «Ελάτε να γνωριστούμε» (Let’s meet!) είναι ένας οδηγός για την υποστήριξη τοπικών εκδηλώσεων για την αναγνώριση και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, αξιόλογων ανθρώπων και των ιστόριών τους.
_
__
__
__
__
__

Εξερευνήστε το εργαλείο

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account