Communicatie-materiaal

Wat maakt mij speciaal?

De “Wat maakt mij speciaal?” tool streeft ernaar de unieke verkooppunten (UVP’s) van uw bedrijf te analyseren en te identificeren en u te voorzien van communicatiemateriaal dat zal helpen bij het ontwikkelen van een merk, identiteit en marktpositie.

Verken de tool

Ja, u kan dat!

De “Ja, u kan dat!” tool belicht 12 succesverhalen van korte voedselketens (KVK’s) in Europa om boeren en producenten te inspireren om KVK-bedrijfsmodellen in hun regio op te zetten.
_
__

Verken de tool

Label me

De “Label me” -tool is een gids voor producenten, boeren en andere spelers in de agrovoedingsindustrie die helpt het belang van voedseletiketten en de huidige EU-regelgeving te begrijpen om professionele en informatieve labels te maken voor lokale producten uit korte voedselketens (KVK’s).

Verken de tool

Ken uw lokaal voedsel

De tool “Ken uw lokaal voedsel” is een verzameling van educatief materiaal en webinars voor opvoeders en consumenten die het belang uitleggen van lokaal geproduceerd voedsel uit korte voedselketens (KVK’s) voor een gezond dieet en menselijk welzijn.

Verken de tool

#WijWillenLokaalVoedsel

#WijWillenLokaalVoedsel is een visuele gids voor het gebruik van sociale media voor mensen die geïnteresseerd zijn in hoogwaardige, voedzame en smakelijke lokale gerechten. De tool bevat een stap-voor-stap plan om sociale media te gebruiken om campagnes, berichten en discussies te creëren om lokaal voedsel in de moderne samenleving te promoten.

Verken de tool

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account