Kommunikations-materiale

Hvorfor er jeg speciel?

Hvorfor er jeg speciel? Dette værktøj søger at analysere og identificere de unikke salgsargumenter (USP’er) for din virksomhed samt at give dig relateret kommunikationsmateriale, der hjælper med at udvikle et brand, identitet og markedsposition.

Udforsk værktøjet

Ja, du kan!

Værktøjet “Ja, det kan du!” fremhæver 12 succescases med korte fødevareforsyningskæder i hele Europa for at inspirere landmænd og producenter til at etablere nye forretningsmodeller i deres region.
_

Udforsk værktøjet

Mærkning

Værktøjet “Mærk mig” er en værdifuld vejledning for producenter, landbrugere og andre aktører i landbrugsfødevareindustrien til at forstå vigtigheden af fødevaremærker og de nuværende EU-regler for at skabe professionelle og informative mærker til lokale produkter fra korte fødevareforsyningskæder.

Udforsk værktøjet

Kend din lokale fødevare

Værktøjet “Kend din lokale mad” er et sæt undervisningsmateriale og webinarer for undervisere og forbrugere, der forklarer vigtigheden af lokalt producerede fødevarer gennem korte fødevareforsyningskæder (KFK’er) for en sund kost og menneskers velbefindende.

Udforsk værktøjet

#ViHarBrugForLokaleFødevarer

#Vibehøverlokaltmad er en visuel guide til sociale medier, der samler folk, der deler interesse for nærende og velsmagende lokal mad af høj kvalitet. Værktøjet indeholder trin for trin at bruge sociale medier til at skabe kampagner, budskaber og diskussioner for at fremme lokale fødevarer i det moderne samfund.

Udforsk værktøjet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account