Digitale værktøj

Smart distribution

Værktøjet “Smart Delivery” er et online rum til at skabe lokale leveringssystemer for landbrugsfødevarer ved hjælp af korte fødevareforsyningskæde model.
__

Udforsk værktøjet

Hør min idé

Værktøjet “Hear my voice” er et onlinerum, der samler landmænd, producenter, forbrugere og andre landbrugsfødevareaktører for at arbejde sammen og støtte hinanden for at bringe nye ideer til korte fødevareforsyningskæder til live

Udforsk værktøjet

Kommunikations-materiale

#ViHarBrugForLokaleFødevarer

#Vibehøverlokaltmad er en visuel guide til sociale medier, der samler folk, der deler interesse for nærende og velsmagende lokal mad af høj kvalitet. Værktøjet indeholder trin for trin at bruge sociale medier til at skabe kampagner, budskaber og diskussioner for at fremme lokale fødevarer i det moderne samfund.

Udforsk værktøjet

Kend din lokale fødevare

Værktøjet “Kend din lokale mad” er et sæt undervisningsmateriale og webinarer for undervisere og forbrugere, der forklarer vigtigheden af lokalt producerede fødevarer gennem korte fødevareforsyningskæder (KFK’er) for en sund kost og menneskers velbefindende.

Udforsk værktøjet

Event organisering

Guide til offentlige indkøb

Værktøjet “Lad os mødes” er en guide til at støtte organiseringen af lokale begivenheder for at fejre og promovere lokale produkter, bemærkelsesværdige mennesker og historier.
_
__
__
__
__
__

Udforsk værktøjet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account