Digitale værktøj

Beslutningsstøtteværktøjet

Beslutningsstøtteværktøjet er et onlineværktøj, der hjælper landbrugere med at udforske nye forretningsmodeller og salgskanaler ved hjælp af korte fødevareforsyningskæder. Få anbefalinger om de bedst egnede forretningsmodeller og salgskanaler baseret på dine egne oplysninger samt lande- og regionsspecifikke baggrundsoplysninger. Evaluer miljømæssige, sociale og økonomiske virkninger af forskellige salgskanaler.

Udforsk værktøjet

netværk

Værktøjet “agroBRIDGES Net” er et onlinerum, der samler lokale landbrugsfødevareaktører for at samarbejde og skabe mere effektive korte fødevareforsyningskæder.
__
__
__
__
__
__

Udforsk værktøjet

Smart distribution

Værktøjet “Smart Delivery” er et online rum til at skabe lokale leveringssystemer for landbrugsfødevarer ved hjælp af korte fødevareforsyningskæde model.
__

Udforsk værktøjet

Hør min idé

Værktøjet “Hear my voice” er et onlinerum, der samler landmænd, producenter, forbrugere og andre landbrugsfødevareaktører for at arbejde sammen og støtte hinanden for at bringe nye ideer til korte fødevareforsyningskæder til live

Udforsk værktøjet

Kommunikations-materiale

Hvorfor er jeg speciel?

Hvorfor er jeg speciel? Dette værktøj søger at analysere og identificere de unikke salgsargumenter (USP’er) for din virksomhed samt at give dig relateret kommunikationsmateriale, der hjælper med at udvikle et brand, identitet og markedsposition.

Udforsk værktøjet

Ja, du kan!

Værktøjet “Ja, det kan du!” fremhæver 12 succescases med korte fødevareforsyningskæder i hele Europa for at inspirere landmænd og producenter til at etablere nye forretningsmodeller i deres region.
_

Udforsk værktøjet

Mærkning

Værktøjet “Mærk mig” er en værdifuld vejledning for producenter, landbrugere og andre aktører i landbrugsfødevareindustrien til at forstå vigtigheden af fødevaremærker og de nuværende EU-regler for at skabe professionelle og informative mærker til lokale produkter fra korte fødevareforsyningskæder.

Udforsk værktøjet

#ViHarBrugForLokaleFødevarer

#Vibehøverlokaltmad er en visuel guide til sociale medier, der samler folk, der deler interesse for nærende og velsmagende lokal mad af høj kvalitet. Værktøjet indeholder trin for trin at bruge sociale medier til at skabe kampagner, budskaber og diskussioner for at fremme lokale fødevarer i det moderne samfund.

Udforsk værktøjet

Trænnings-materiale

Guide til offentlige indkøb

Værktøjet “Støtte til indkøb af fødevarer” er et online uddannelses- og oplysningsprogram, der skal vejlede politiske beslutningstagere og offentlige fødevareindkøbere, såsom hospitaler og skoler, til at inkludere flere fødevarer produceret af korte fødevareforsyningskæder.

Udforsk værktøjet

Event organisering

Lad os bygge korte forsyningskæde

Værktøjet “Lad os opbygge vores korte fødevareforsyningskæde” er en guide, der understøtter organiseringen af lokale arrangementer for at bringe landbrugsfødevareaktører sammen og skabe nye samarbejder og partnerskaber gennem korte fødevareforsyningskæder.

Udforsk værktøjet

Lad os mødes!
___

Værktøjet “Lad os mødes” er en guide til at støtte organiseringen af lokale begivenheder for at fejre og promovere lokale produkter, bemærkelsesværdige mennesker og historier.
_
_
_

Udforsk værktøjet

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account