Værktøjet ”Guide til offentlige indkøb” er et online uddannelses- og oplysningsprogram, der skal vejlede politiske beslutningstagere og offentlige fødevareindkøbere, såsom hospitaler og skoler, til at inkludere flere fødevarer produceret i korte fødevareforsyningskæder.

 

  • Se vores video for at lære det grundlæggende om bæredygtige fødevareindkøb
  • Juridisk uddannelse og fødevareuddannelse findes i vores video og infografik
  • Se de vigtigste retningslinjer fra European Assistance For Innovation Procurement (eafip) og Green Public Procurement
  • Afhængigt af din profil kan du lære om, hvordan du implementerer udbudsprocesser, der understøtter lokale korte forsyningskæder, eller hvordan du deltager i sådanne processer

Du skal være logget ind for at se værktøjet.

 

   

Væsentlige elementer i indkøb af fødevarer gennem korte forsyningskæder

I denne korte video kan du lære om, hvordan bæredygtige fødevareindkøb er inkluderet i EU’s lovgivningsmæssige rammer, og om de grønne offentlige kriterier i forbindelse med offentlige fødevareindkøb.

Som afslutning medtages konklusioner og overvejelser om gennemførelse af offentlige indkøbsinitiativer i forbindelse med fødevareindkøb.

Uddannelse i offentlige indkøb af fødevarer

Uddannelse til virksomheder

Se på nogle af procedurerne for offentlige indkøb af fødevarer i EU og på det nuværende EU-landskab for fødevareindkøb. Lær grundlæggende begreber, hvorfor det betyder noget, minimumskrav og meget mere!

Infografik
Fuld rapport

Uddannelse til den offentlige sektor

Lær om, hvordan du forbereder din korte fødevareforsyningskæde-strategi for din organisation og de indkøbsfaser, du skal gennemføre, når du forbereder udbudsprocedurer.

Infografik
Fuld rapport

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account