”Tukea elintarvikehankinnoille” on online-koulutus- ja tietoisuusohjelma, joka ohjaa päätöksentekijöitä ja julkisia elintarvikkeiden hankkijoita, kuten sairaaloita ja kouluja, hankkimaan ruokaa yhä enemmän
lyhyiden elintarvikeketjujen kautta.

 

  • Katso videomme oppiaksesi perusasiat kestävästä elintarvikehankinnasta
  • Katso videomme ja infografimme liittyen laki- ja elintarvikekasvatukseen
  • Tutustu innovaatiohankintojen eurooppalaisen avun ja vihreiden julkisten hankintojen pääohjeisiin
  • Profiilistasi riippuen voit oppia paikallisia lyhyitä elintarvikeketjuja tukevien tarjousprosessien toteuttamisesta tai osallistumisesta tällaisiin prosesseihin

Sinun on kirjauduttava sisään nähdäksesi työkalun.

 

   

Lyhyen elintarvikeketjun elintarvikkeiden hankinnan erityispiirteet

Tällä lyhyellä videolla saat tietoa siitä, kuinka kestävät elintarvikehankinnat sisältyvät Euroopan Unionin lainsäädäntökehykseen, sekä elintarvikkeiden julkisiin hankintoihin liittyvistä Green Public -kriteereistä.

Päätöksessä on mukana lopulliset päätelmät ja pohdinnat elintarvikehankintoihin liittyvien julkisten hankintojen aloitteiden toteuttamisesta.

Julkisen ruoan hankinnan koulutus

Koulutusta yksityiselle sektorill

Tutustu joihinkin EU:n julkisiin elintarvikehankintamenettelyihin ja EU:n nykyiseen elintarvikehankintatilanteeseen. Opi peruskäsitteet, miksi sillä on merkitystä, vähimmäisvaatimukset ja paljon muuta!

Infografia
Koko raportti

Koulutus julkiselle sektorille

Opi laatimaan lyhyen elintarvikeketjun strategia organisaatiollesi sekä lyhyen elintravikeketjun hankintavaiheet, jotka sinun on suoritettava tarjousmenettelyjä valmisteltaessa.

Infografia
Koko raportti

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account