Viestintämateriaalit

Miksi olen erityinen?

Miksi olen erityinen? -työkalu pyrkii analysoimaan ja tunnistamaan yrityksesi ainutlaatuiset myyntivalttisi sekä tarjoamaan sinulle asiaan liittyvää viestintämateriaalia, joka auttaa kehittämään brändiä, identiteettiä ja markkina-asemaa.

Tutustu työkaluun

Kyllä onnistuu!

Kyllä onnistuu -työkalu esittelee 12 lyhyiden elintarvikeketjujen menestystapausta eri puolilta Eurooppaa innostaakseen maanviljelijöitä ja tuottajia perustamaan lyhyen elintarvikeketjun liiketoimintamalleja alueelleen.

Tutustu työkaluun

Merkitse minut

Merkitse minut -työkalu työkalu on hyödyllinen opas tuottajille, maanviljelijöille ja muille maatalous- ja elintarviketeollisuuden toimijoille, jotta he ymmärtäisivät elintarvikemerkintöjen ja nykyisten EU-säädösten merkityksen ammattimaisten ja informatiivisten merkintöjen luomisessa

Tutustu työkaluun

Tunne lähiruokasi

Tunne lähiruokasi -työkalu sisältää koulutusmateriaaleja ja webinaareja kouluttajille ja kuluttajille, jotka kertovat paikallisesti tuotetun ruoan tärkeydestä terveelliselle ruokavaliolle ja ihmisten hyvinvoinnille.
_

Tutustu työkaluun

#PaikallistaRuokaa

#PaikallistaRuokaa on visuaalinen sosiaalisen median opas, joka tuo yhteen korkealaatuisesta, ravinteikkaasta ja maukkaasta paikallisesta ruoasta kiinnostuneet ihmiset. Työkalu neuvoo askel askeleelta, kuinka luoda kampanjoita, viestejä ja keskusteluja sosiaalisen median kanaviin paikallisen ruoan mainostamiseksi modernissa yhteiskunnassa.

Tutustu työkaluun

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account