Kyllä onnistuu -työkalu esittelee 12 lyhyiden elintarvikeketjujen menestystapausta eri puolilta Eurooppaa innostaakseen maanviljelijöitä ja tuottajia perustamaan lyhyen elintarvikeketjun liiketoimintamalleja alueelleen.

 

  • Opi menestystapauksista muilta lyhyen elintarvikeketjun tuottajilta
  • Katso Kyllä onnistuu -video saadaksesi tietoa joistakin lyhyen elintarvikeketjun parhaista liiketoimintamalleista
  • Tarkemmat tiedot löydät Kyllä onnistuu -julkaisusta

Katso inspiroiva videomme!

Sinun on kirjauduttava sisään nähdäksesi työkalun.

 

   

“Kyllä onnistuu !” -julkaisu

Nykyään tietoisuus ja koulutusvälineet ovat välttämättömiä tuottajille, jotta he voivat oppia lyhyiden elintarvikeketjujen erityispiirteistä ja onnistuneista käytännöistä sekä hankkia arvokasta tietoa, joka voi innostaa toistamaan näitä menestystapauksia ja edistää yhteistyötä ja aloitteiden jakamista tuottajien kesken.

Julkaisumme esittelee 12 menestystapausta eri puolilla Eurooppaa inspiroimaan tuottajia ja rohkaisemaan heitä jatkamaan lyhyiden elintarvikeketjujen liiketoimintamallien kehittämistä.

Haluatko tietää lisää lyhyen
elintarvikeketjun menestystapauksista?

Lyhyiden elintarvikeketjujen 51 menestystapauksen kokoelma on saatavilla agroBRIDGES-verkkosivuston interaktiivisessa esitteessä. Opas sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi inspiraatiota ja luodaksesi oman lyhyen elintarvikeketjun tai tehdäksesi yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa alueellasi.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account