Digitaaliset työkalut

Päätöksentekotyökalu

Päätöksentekotyökalu on online-työkalu, joka auttaa viljelijöitä löytämään uusia liiketoimintamalleja ja myyntikanavia lyhyitä elintarvikeketjuja hyödyntäen. Suosituksia sopivimmista liiketoimintamalleista ja myyntikanavista omien tietojesi sekä maa- ja aluekohtaisten taustatietojesi perusteella. Eri myyntikanavien ympäristö-, sosiaalisten ja taloudellisten vaikutusten arviointi.

Tutustu työkaluun

Net

”agroBRIDGES Net” -työkalu on verkkotila, joka kokoaa yhteen paikalliset elintarvikealan toimijat tekemään yhteistyötä ja luomaan tehokkaampia lyhyitä elintarvikeketjuja.
__
__
__
__
__

Tutustu työkaluun

Smart Delivery

Älykäs jakelu -työkalu on verkkotila, jossa luodaan elintarviketuotteiden paikallisia jakelujärjestelmiä lyhyen elintarvikeketjun mallia hyödyntäen.
__
__

Tutustu työkaluun

Hear my Voice

Kuule minut -työkalu on verkkotila, joka kokoaa yhteen maanviljelijät, tuottajat, kuluttajat ja muut maatalous- ja elintarvikealan toimijat työskentelemään yhdessä ja tukemaan toisiaan uusien ideoiden toteuttamiseksi lyhyille elintarvikeketjuille.

Tutustu työkaluun

Viestintämateriaalit

Miksi olen erityinen?

Miksi olen erityinen? -työkalu pyrkii analysoimaan ja tunnistamaan yrityksesi ainutlaatuiset myyntivalttisi sekä tarjoamaan sinulle asiaan liittyvää viestintämateriaalia, joka auttaa kehittämään brändiä, identiteettiä ja markkina-asemaa.

Tutustu työkaluun

Kyllä onnistuu!

Kyllä onnistuu -työkalu esittelee 12 lyhyiden elintarvikeketjujen menestystapausta eri puolilta Eurooppaa innostaakseen maanviljelijöitä ja tuottajia perustamaan lyhyen elintarvikeketjun liiketoimintamalleja alueelleen.

Tutustu työkaluun

Merkitse minut

Merkitse minut -työkalu työkalu on hyödyllinen opas tuottajille, maanviljelijöille ja muille maatalous- ja elintarviketeollisuuden toimijoille, jotta he ymmärtäisivät elintarvikemerkintöjen ja nykyisten EU-säädösten merkityksen ammattimaisten ja informatiivisten merkintöjen luomisessa

Tutustu työkaluun

Tunne lähiruokasi

Tunne lähiruokasi -työkalu sisältää koulutusmateriaaleja ja webinaareja kouluttajille ja kuluttajille, jotka kertovat paikallisesti tuotetun ruoan tärkeydestä terveelliselle ruokavaliolle ja ihmisten hyvinvoinnille.
___

Tutustu työkaluun

#PaikallistaRuokaa

#PaikallistaRuokaa on visuaalinen sosiaalisen median opas, joka tuo yhteen korkealaatuisesta, ravinteikkaasta ja maukkaasta paikallisesta ruoasta kiinnostuneet ihmiset. Työkalu neuvoo askel askeleelta, kuinka luoda kampanjoita, viestejä ja keskusteluja sosiaalisen median kanaviin paikallisen ruoan mainostamiseksi modernissa yhteiskunnassa.

Tutustu työkaluun

Koulutusmateriaalit

Tukea ruokahankintoihin

”Tukea elintarvikehankinnoille”” on online-koulutus- ja tietoisuusohjelma, joka ohjaa päätöksentekijöitä ja julkisia elintarvikkeiden hankkijoita, kuten sairaaloita ja kouluja, hankkimaan ruokaa yhä enemmän lyhyiden elintarvikeketjujen kautta. ”

Tutustu työkaluun

Tapahtumaoppaat

Rakennetaan yhdessä lyhyt elintarvikeketju

“Rakennetaan yhdessä lyhyt elintarvikeketju” työkalu on opas, joka tukee paikallisten tapahtumien järjestämistä maatalous- ja elintarvikealan toimijoiden tuomiseksi yhteen ja uusien yhteistyömahdollisuuksien ja kumppanuuksien luomiseksi lyhyiden elintarvikeketjujen kautta.

Tutustu työkaluun

Tavataan
_

Kun viljelijänä ja/tai elintarviketuottajana myyt tuotteitasi suoraan asiakkaille paikan päällä tai lähellä tuotantopaikkaasi, parannat läpinäkyvyyttä ja luottamusta sekä vähennät ruokahävikkiä.
_
__

Tutustu työkaluun

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account