“Rakennetaan yhdessä lyhyt elintarvikeketju” työkalu on opas, joka tukee paikallisten tapahtumien järjestämistä maatalous- ja elintarvikealan toimijoiden tuomiseksi yhteen ja uusien yhteistyömahdollisuuksien ja kumppanuuksien luomiseksi lyhyiden elintarvikeketjujen kautta.

Jos olet maanviljelijä tai elintarviketuottaja, haluamme helpottaa yhteydenpitoa suoraan tuotteidesi käyttäjiin, kuten kuluttajiin, suurkeittiöihin, ravintoloihin jne.

Hanke toteuttaa tapahtuman 12 Euroopan maassa ja alueella, jossa tuottajat ja muu elintarviketeollisuus voivat osallistua ja verkottua ja löytää uusia kumppaneita lyhyisiin elintarvikeketjuihin, erityisesti jakelijoille ja jälleenmyyjille. Tapahtumat järjestetään vuoden 2023 alussa.

Sinun on kirjauduttava sisään nähdäksesi työkalun.

 

   

“Rakennetaan yhdessä lyhyt elintarvikeketju” tapahtuma alueellasi

Järjestämme alueellesi
”Rakennetaan yhdessä lyhyt elintarvikeketju” -tapahtuman vuoden 2023 alussa.
Pysy kuulolla!

Löydä matchmaking-alustat

 

Tarjolla on useita matchmaking-alustapalvelun tarjoajia. Olemme etsineet markkinoilta erilaisia alustapalveluja ja löytäneet alla olevat matchmaking-tapahtumiin sopivat alustat. Tämä ei ole täydellinen luettelo, vaan vain lähtökohta sinulle. Jokainen palveluntarjoaja antaa sinulle räätälöidyn ratkaisun ja hinnan, kun otat heihin yhteyttä.

 

Brella

Hubilo

Swapcard

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account