Tunne lähiruokasi -työkalu sisältää koulutusmateriaaleja ja webinaareja kouluttajille ja kuluttajille, jotka kertovat paikallisesti tuotetun ruoan tärkeydestä terveelliselle ruokavaliolle ja ihmisten hyvinvoinnille.

 

  • Opi terveellisen ruokavalion tärkeydestä ja miten se liittyy paikallisesti tuotettuun ruokaan ja lyhyisiin elintarvikeketjuihin
  • Lue paikallisesti tuotetun ruoan hyödyistä
  • Opi kuinka löytää paikallisesti tuotettua ruokaa helpommin
  • Hyödynnä vinkkejämme ja tietoa kertoaksesi muille paikallisen ruoan tärkeydestä
  • Katso webinaarimme ja inspiroidu

Sinun on kirjauduttava sisään nähdäksesi työkalun.

 

   

“Tunne lähiruokasi” käsikirja

Tämä käsikirja on jaettu kahteen osaan:

  • Sukella peruskäsitteisiin: tämä osio tarjoaa sinulle kaiken tarpeellisen tiedon paikallisesta ruoasta, lyhyistä elintarvikeketjuista ja terveellisistä ruokavalioista.
  • Tietoisuuden lisääminen samalla kun innostat muita: tämä osio on suunniteltu tarjoamaan sinulle taitoja, joita tarvitset muiden kouluttamiseen.

Ajatuksena on, että voit oppia ja käyttää mukana olevia tietoja levittääksesi ymmärrystä paikallisen ruoan ja lyhyiden elintarvikeketjujen tärkeydestä.

“Tunne lähiruokasi” webinaarit

OLEMMEKO SAMAA MIELTÄ, MILLAINEN TERVEELLISEN RUOKAVALION TULISI OLLA?

Katso Sustainable Innovations:in ja CREA:n yhteistyössä järjestämä webinaari, jossa kerromme, kuinka voisimme tehokkaasti pyrkiä terveellisempään ja kestävämpään ruokavalioon ja kuinka hankkia ruokaa lyhyistä elintarvikeketjuista.

Katso Sustainable Innovations:in järjestämä webinaari lähiruoan eduista ja niiden löytämisestä lyhyistä elintarvikeketjuista.

PAIKALLISEN RUOAN HYÖDYT

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account