1. Εισαγωγή

Το εργαλείο “Γιατί Ξεχωρίζω” επιδιώκει να αναλύσει και να εντοπίσει τα Μοναδικά Στοιχεία Πώλησης (USP) της επιχείρησής σας καθώς και να σας παρέχει σχετικό επικοινωνιακό υλικό που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της επωνυμίας, της ταυτότητας και της θέσης της επιχείρησής σας στην αγορά.

Οδηγίες λήψης για το εργαλείο “Γιατί ξεχωρίζω;”

  1. Κατεβάστε το εργαλείο.
  2. Ανοίξτε το αρχείο.
  3. Πατήστε “Ενεργοποίηση μακροεντολών” (Enable macros) ή/και “Ενεργοποίηση επεξεργασίας” (Enable editing).

2. Μεθοδολογία

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να βαθμολογήσετε κατά πόσο συμφωνείτε με έναν αριθμό δηλώσεων. Κάθε απάντηση θα αξιολογηθεί και θα μετρηθεί σε μια τελική αξιολόγηση. Παρακαλώ, φροντίστε να απαντήσετε ειλικρινά για να προσδιορίσετε σωστά τα δυνατά σας σημεία.

3. Αποτελέσματα

Με βάση τις απαντήσεις σας, θα γίνει αυτόματη αξιολόγηση όπου θα μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία σας για κάθε Μοναδικό Στοιχείο Πώλησης (USP). Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα σας δωθούν επίσης υλικό και βέλτιστες πρακτικές επικοινωνίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό επικοινωνίας. Ωστόσο, σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε αυτό που σχετίζεται με τα Μοναδικά Στοιχεία Πώλησης (USP) για τα οποία η βαθμολογία σας είναι μεγαλύτερη από 80%

ΕΤΟΙΜΟΙ?

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να κατεβάσετε το εργαλείο.

 

   

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το βίντεο μας με οδηγίες βήμα-προς-βήμα για να αξιολογήσετε τα Μοναδικά Στοιχεία Πώλησης (USP).

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account